Al centre de Barcelona, en un estudi vora el mar i vora la Rambla, hi treballa en José Luis Pelegrín. Es dedica a la fotografia professional des de 1985, havent-se finalment especialitzat, en la seva vessant comercial, en la fotografia de packaging d'alimentació.

És un fotògraf que dedica especial atenció a la il·luminació de cada element del bodegó, perquè sap com n'és d'important cada ingredient, per petit que pugui ser. Sempre ha tingut un sisè sentit pel detallisme en l'enquadrament, la il·luminació i la composició de l'escena. Aquesta especial sensibilitat fa que, junt amb el domini de la tècnica, una sessió de fotos al seu estudi superi les expectatives del client.

El seu estudi està equipat amb tot el material fotogràfic necessari, perfectament actualitzat als estàndards digitals actuals, i també amb una espaiosa cuina per poder preparar els plats còmodament. A més a més, està situat en una zona perfecta per poder realitzar totes les compres necessàries, fins i tot els detalls improvisats en meitat d'una sessió.

Està prop del mercat de la Boqueria, de botigues d'alimentació tota mena, des del més bàsic als delicatessen, i botigues per adquirir material per l'atrezzo de la fotografia. En José Luis compta amb una xarxa de contactes àmplia per aportar el millor personal per a cada producció: des de les millors home economists i estilistes als més eficients assistents.

Entre els seus clients hi podem trobar: Bimanan, Bimbo, Bonka, Bosto, Buitoni, Calvo, Casademont, Carrefour, Carte d'Or, Central Lechera Asturiana, Cuétara, Danone, Eroski, Escorpion, Findus, Frigo, Frudesa, Gallina Blanca, Gallo Pastas, Gerblé, Indo, Juvé i Camps, Kellogg's, Knorr, La Bella Easo, La Cocinera, La Lechera, La Sirena, Lay's, Litoral, Maggi, Matutano, Natreen, Nescafé, Novartis, Ortiz Conservas, Président, Primaflor, Purina, Pyrénées, Risella, Sensilis, Solan de Cabras, Sveltesse, Virginias, Volkswagen.

No dubteu a posar-vos en contacte amb l'estudi d'en José Luis per demanar un pressupost per al vostre projecte.